TRÄDFÄLLNING, TRÄDPLOCKNING & STUBBFRÄSNING

Förstklassig service, kunskap och kompetenS.

Beroende på trädets och platsens förutsättningar anpassar vi metoden så er fällning utförs säkert, tryggt och effektiv. Står trädet på en knepig plats, där traditionell trädfällning är omöjligt eller kan skada närliggande fastigheter eller miljön trädet står i, så utför i sektionsfällning/trädplockning alltså vi sågar ner trädet i bitar och firar ner bit för bit.

Vi klarar av alla svåra utmaningar och vi vet vilka åtgärder som är nödvändiga för trädfällning, sektionsfällning, trädplockning och stubbfräsning. 


Utbildade, erfarna och professionella, alla uppdrag utförs med största säkerhet vilket skapar en stor trygghet hos våra kunder..

Om Björkens Träd & Mark

Christer Björk heter jag som äger och driver företaget sedan 2003.

  • Jag har BECE-kort sedan 1997, har kört lastbil med kran sedan dess och har godkänt motorsågskörkort ABC för avancerad trädfällning. 
  • Maskincertifikat för lastmaskin och grävare. 
  • Min medarbetare Andreas är välrenommerad och innehar BECE-kort och motorsågskörkort ABC för avancerad trädfällning samt maskincertifikat för lastmaskin. 
  • Företaget innehar F-skattsedel och trafiktillstånd samt ansvars- och entreprenadförsäkring genom Länsförsäkringar.

TRÄD

Har du ett träd som skymmer solen, står i vägen eller tar för mycket plats på din tomt? Skicka gärna in en bild på uppdraget du vill att vi ska utföra för gratis offert!

STUBBAR

Våra kraftfulla stubbfräsmaskiner ser till att stubbarna försvinner för alltid.